EQ teszt + kiértékelés ONLINE

29 990,00 Ft

90 perces online alkalom, ahol egy különleges EQ felmérés alapján kiderül hogy racionális vagy érzelmi fókuszod van, hogyan hozol döntéseket, mi motivál és mi a legerősebb 6 érzelmi intelligencia készséged.

Egy jó hangulatú beszélgetés, amely végén megerősödve és ötletekkel telve köszönsz el és kezdesz neki a megvalósításnak.

Leírás

Szeretnél valós képet kapni magadról és az erősségeidről? (A hiányosságaidra már úgyis épp elegen hívták fel a figyelmet. :))

Ennél jobb alkalom nem is lehetne rá! Kitöltesz egy kérdőívet online, és a válaszaidból kirajzolódó eredményeket egy online (zoom) konzultáció keretein belül kiértékeljük. Négyszemközt. Kiderül, hogy racionális vagy érzelmi fókuszú vagy, azaz melyik területről gyűjtesz infókat anélkül, hogy tudatosan figyelned kellene rá. Az sem marad titokban, hogy milyen módon hozol döntéseket, lassan, minden rizikót elkerülve, vagy lendületesen, az új lehetőségekre tekintettel. Végül pedig az is megmutatkozik, hogy a motivációd mennyire a rövid vagy a hosszú távú eredményekre épül.

Az általunk használt felmérések amerikai és olasz egyetemek által kidolgozott és folyamatosan javított assessmentek, amelyeknek tudományos validálására kiemelt figyelmet fordítanak. Ezek a tesztek Közép-Kelet Európában kizárólag nálunk és prágai partnerünknél érhetők el.

A teszt eredményeire épülő beszélgetésben sorra vesszük az erősségeket is és megtaláljuk azokat az értékeket, amelyekre lehet építeni és amelyek segíthetnek átértékelni a nehéz helyzeteket vagy a hiányosságokat is. Számtalan gyakorlati példával kapsz iránymutatást, hogyan tudod a legjobban használni az erősségeid és mire érdemes figyelned ennek érdekében.

Munkára fogjuk ezeket az új ismereteket, azonnal ki is próbáljuk ezt az új tudást  jó hangulatú feladatokban.

A szemfelnyitó gyakorlatok és AHA-élmények után pedig levonjuk a következtetéseket, és tervet készítünk a megvalósítás folyamatára.

Alig várod majd, hogy használni kezdd mindazt amit megtudsz, mire lezárjuk le a beszélgetést, ebben biztos lehetsz. 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EQ teszt + kiértékelés ONLINE” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top