Loading...

EQ kalandok Meseországban – játékgyűjtemény

6 300,00 Ft

Nem vennél újabb doboz társasjátékot, viszont örülnél néhány nagyszerű játéknak?

Egyedülálló játékgyűjtemény, aminek egyik remek tulajdonsága, hogy rendkívül kis helyen elfér!

25 féle nagyszerű elfoglaltság 4-10 éves gyerekeknek egyetlen doboz társasjáték áráért! És még egy mese is jár hozzá!

Lehetőség a szülőknek, hogy újabb és újabb hasznos és érdekes ötletek kigondolása helyett már csak a megvalósítást kísérjék figyelemmel.

Mókás és élmény-teli játékok, programok, amelyek a kikapcsolódás és a hasznos időtöltés mellett a gyerekek (és szüleik) érzelmi intelligencia készségeit is megtornáztatják és megerősítik.

Cikkszám: 2 Kategória:

Leírás

Képzeld el, hogy a gyerekek lelkesen játszanak, mindig van új és érdekes programjuk, neked pedig semmit nem kell kitalálnod, ötletelned, hozzátenned, sőt egy (több) szusszanásnyi időd is marad. Levesszük a válladról az újabb és újabb programok, játékok kitalálásának terhét. Ráadásul sehová nem kell mennetek hozzá, mindent otthoni környezetben is meg tudtok valósítani.

A játékok leírásai egy online felületen találhatók, ám a gyerekek NEM ülnek a gép elé, ők csak az általad letöltött, kinyomtatott játékokkal, lapokkal találkoznak, és ezeket használjátok majd a játékokhoz. Otthon vagytok, mégis remek programokon vesztek részt, kint vagy bent, ahogy a lelkesedés és a lehetőség hozza.

Milyen játékokra gondolj?

Társasjáték, rajzolós/festős, alkotó, kreatív, elgondolkodtató, kísérletező, kommunikációs – és mind segíti az önbizalom és az EQ fejlődését, megerősödését.

Egy különleges játékgyűjtemény nyílik meg előttetek 25 remek játékkal, amelyeket időjárástól és kedvtől függően játszhattok kint és bent, a játékok adta lehetőségeket használva egyedül vagy többen is.

EQ kalandok Meseországban

A játékgyűjtemény második témája A kristálynyaklánc nyomában című mesekönyvünk tematikáját követi. A játékokat a mese különböző helyszíneire helyeztük, más-más szereplő kalauzolja végig a gyerekeket a programokon, játékokon. A játékok helyszínei és témái:

  1. téma: Bevezető, ráhangoló játékok – önismeret (1 bevezető mese + 5 játék)
  2. téma: Anyó háza – önbizalom (1 bevezető mese + 5 játék)
  3. téma: a Tündérkirálynő fogadószobája – kreativitás (1 bevezető mese + 5 játék)
  4. téma: az Öreg Erdő – kapcsolatok (1 bevezető mese + 5 játék)
  5. téma: a Boszorkányok palotája – érzelmek kezelése (1 bevezető mese + 5 játék)

Végigjárjuk a testvérpár kalandjainak helyszíneit, belebújunk a szereplők bőrébe, megteremtjük – a képzeletünkkel és a két kezünkkel – magunknak azt a mesevilágot, amelyben követtük a testvéreket a mese olvasása során. Természetesen nem maradhatnak el az érzelmek sem, a vicces és elgondolkodtató feladatok, játékok sem, és jobban megismerjük önmagunkat közben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EQ kalandok Meseországban – játékgyűjtemény” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top