Loading...

EQ játékok kint és bent – játékgyűjtemény

6 900,00 Ft

Nem vennél újabb doboz társasjátékot, viszont örülnél néhány nagyszerű játéknak?

Egyedülálló játékgyűjtemény, aminek egyik remek tulajdonsága, hogy rendkívül kis helyen elfér!

31 féle nagyszerű elfoglaltság 4-10 éves gyerekeknek egyetlen doboz társasjáték áráért!

Lehetőség a szülőknek, hogy újabb és újabb hasznos és érdekes ötletek kigondolása helyett már csak a megvalósítást kísérjék figyelemmel.

Mókás és élmény-teli játékok, programok, amelyek a kikapcsolódás és a hasznos időtöltés mellett a gyerekek (és szüleik) érzelmi intelligencia készségeit is megtornáztatják és megerősítik.

Cikkszám: 3 Kategória:

Leírás

Képzeld el, hogy a gyerekek lelkesen játszanak, mindig van új és érdekes programjuk, neked pedig semmit nem kell kitalálnod, ötletelned, hozzátenned, sőt egy (több) szusszanásnyi időd is marad. Levesszük a válladról az újabb és újabb programok, játékok kitalálásának terhét. Ráadásul sehová nem kell mennetek hozzá, mindent otthoni környezetben is meg tudtok valósítani.

A játékok leírásai egy online felületen találhatók, ám a gyerekek NEM ülnek a gép elé, ők csak az általad letöltött, kinyomtatott játékokkal, lapokkal találkoznak, és ezeket használjátok majd a játékokhoz. Otthon vagytok, mégis remek programokon vesztek részt, kint vagy bent, ahogy a lelkesedés és a lehetőség hozza.

Milyen játékokra gondolj?

Társasjáték, rajzolós/festős, alkotó, kreatív, elgondolkodtató, kísérletező, kommunikációs – és mind segíti az önbizalom és az EQ fejlődését, megerősödését.

Egy különleges játékgyűjtemény nyílik meg előttetek 31 remek játékkal, amelyeket időjárástól és kedvtől függően játszhattok kint és bent, a játékok adta lehetőségeket használva egyedül vagy többen is.

EQ játékok kint és bent

Megalapozzuk az érzelmekről való kommunikációt, megismerkedünk naponta két érzelemmel, és a segítségükkel kezdünk neki az alkotásnak, játéknak, beszélgetéseknek. A programban a 8 érzelemhez kapcsoljuk a meséket és a játékokat is, segítünk feldolgozni, legyőzni, irányítás alá vonni ezeket az érzelmeket, kinek mire van leginkább szüksége. Minden érzelmekkel kapcsolatos naphoz egy a témához illő, általunk írt mese kapcsolódik, összesen négy ilyen van, ezek máshol nem elérhetők. A játékokat meghatározó érzelmek:

  1. téma: Bevezető, ráhangolódó játékok (6 játék + 1 mese)
  2. téma: Félelem és csalódás (7 játék + 1 mese)
  3. téma: Düh és izgatottság (6 játék + 1 mese)
  4. téma: Szomorúság és undor (6 játék + 1 mese)
  5. téma: Öröm és meglepettség (6 játék)

Elképzeljük, lerajzoljuk, színezünk, kitaláljuk, megépítjük, viszonyítunk, skálát hozunk létre, alkotunk és örömünket leljük benne, beszélgetünk, közben egyre tudatosabban állunk az érzelmeink kezeléséhez is. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat közben. Négy új mesével négy új kaland részesei lehettek Suil és Suzez társaságában! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EQ játékok kint és bent – játékgyűjtemény” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top