Loading...

Büntetés nélküli nevelés tanfolyam

28 900,00 Ft

Az együttműködés és a fegyelmezés a gyerekekkel töltött időnk legnagyobb részét elemészti. Mindennapos harcok, alkudozások- akár az öltözködésnél, akár a rendrakásnál, az evésnél vagy a leckeírásnál – amelyekben elfáradsz és bár tudod, hogy nem helyes, mégis előfordul, hogy büntetsz. (Néha. Vagy legalábbis többször, mint szeretnéd.)

A kurzus tartalmazza:

  • Büntetés nélkül – online tanfolyam teljes anyaga
  • Saját tempóban haladva tanulsz
  • Kérdőívek, hogy lemérhesd a haladásod
  • Kérdezési lehetőség
  • + AJÁNDÉK: Büntetés nélkül nevelés konferencia videófelvétele
  • + AJÁNDÉK: Vekerdy Tamással készült videóinterjú
Cikkszám: 1 Kategória:

Leírás

Minden témakört videókkal dolgozunk fel, minden videóhoz kérdőívet készítettünk, hogy visszajelzést kapj az addigi ismereteidről. A válaszaidat mi magunk nézzük át, és szükség esetén további kérdéseket vagy javaslatokat teszünk. Bármikor kérdezhetsz, válaszolunk.

A tanfolyamon a saját tempódban haladhatsz, a videók folyamatosan, egymást követően válnak elérhetővé, ahogy végignézed a videókat, és kitöltöd a kérdőíveket.

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot?

Az egész egyfajta magabiztosságot adott számunkra. Tudatosságot csempészett a nevelésbe, nem csak a belső pillanatnyi döntések alapján irányítunk, hanem a válaszadás vagy reagálás előtt gyakori a pár másodperces csend, amíg lefuttatjuk a programot, mi lenne a helyes reakció. Természetesen rengeteget kell még tanulnunk, tapasztalnunk, agyalnunk, hogy ez jól működjön, de a kétségeink megszűntek. Köszönjük!

T. Ági és P. Kornél, Budapest

Más embernek érzem magam, mint amikor elkezdtem a tanfolyamot. Sok mindent érintett a tanfolyam, látom a hiányosságaimat, azt, hogy hol kell jobban figyelnem. Ugyanakkor jó érzéssel tölt el, hogy hallottam, tanultam olyan eszközökről, melyek segítenek abban, hogy jobb szülő legyek, és abban is, hogy a gyermekeimmel jobb legyen a kommunikáció. Van még egy érzésem, a hála: Hálásan köszönöm, hogy dolgoztatok a tanfolyam összeállításán, számomra nagyon hasznos volt.

P. Gábor, Pécs

A leghasznosabb a tanfolyamban…

A sok gyakorlati példa. És hogy rá voltam kényszerítve, hogy gondoljam át a saját helyzetünket, problémáinkat.

K. Anita

Az egész, mert egymásra épülve vezetett végigok-okozaton. Amit tudtam, hogy nem jó és próbáltam másképp, arra kerek magyarázatot kaptam, miért lesz hatékonyabb, mint más, és megerősített, hogy ne adjam fel. Az általatok kínált lehetőségek sokfélék, és családra szabhatók… nem csak azt mondja meg, mi nem jó, hanem utat mutat, mi lehet jó helyette! Ezt kell megtanulnunk mindannyiunknak 🙂 Köszönöm!

S. Marianna

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Büntetés nélküli nevelés tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top