Tanfolyamok

 • Érzelmi Intelligencia Vezetőknek

  5 Lecke kategóriában
 • Hogyan kezeld jól a nehéz érzéseket?

  8 Lecke kategóriában
  • Hogyan kezeld higgadtan a nehéz érzéseket? - 29 990,00 Ft
  • Hogyan kezeld jól a nehéz érzéseket? kurzus - 14 995,00 Ft
 • EQ kalandok Meseországban

  30 Lecke kategóriában
  • EQ kalandok Meseországban - játékgyűjtemény - 6 300,00 Ft

  Egy különleges kalandra hívunk, amelyben tündérek, boszorkányok és varázslók csatlakoznak a hozzád és lesznek kísérőid a játékokon keresztül.

  A játékok az érzelmi intelligencia részterületeihez és A kristálynyaklánc nyomában mesekönyvünk történeteihez kapcsolódnak. A kalandok során a játékosok a történet különböző helyszíneire "repülnek", minden helyszínt egy új mesével járunk körül, mielőtt elkezdődne az adott helyszínre összeállított program. Izgalmas, élményteli szórakozás a gyerekeknek, segítség a programok kitalálásában a szülőknek!

  Minden helyszín különböző típusú - kreatív, kézműves, alkotó, kommunikációs, társas és EQ - játékokkal erősítjük meg a gyerekek önbizalmát és segítjük őket az EQ készségeik használatában.

 • Családi Csapatépítés konferencia – 2017.04.22.

  4 Lecke kategóriában
  • Családi Csapatépítés konferencia videóanyag - 6 200,00 Ft
 • Útravaló gyerekeinknek

  7 Lecke kategóriában
  • Útravaló gyerekeinknek konferencia felvételei - 21 000,00 Ft

  Gondolkodtál már azon, hogy igazából mivel segítesz a gyerekednek? Milyen információkra, tudásra, készségekre van szüksége, hogy helyt álljon és boldog legyen?
  Sosem volt még olyan komplex és gyorsan változó világ a gyerekek számára, mint napjainkban.

  Azok az állások, szakterületek, ahol majd elhelyezkednek, talán ma még nem is léteznek. Ám az emberi oldal fontossága egyre nő minden területen, hiszen a mesterséges intelligencia éppen arra nem képes, amire az emberi agy: összekapcsolódni a tapasztalatokkal, az érzelmekkel egy-egy döntés során.

  Lehet ilyen léptékben tervezni?

  Tényleg fel lehet a gyerekeket erre tudatosan készíteni?

  És ha igen, hogyan?

  Nézd meg az Útravaló gyerekeinknek témakörében elhangzott előadások felvételeit a számítógéped, vagy internet használatára alkalmas okos eszközöd segítségével és hallgasd meg, hogy milyen készségek azok, amelyek a lehető legnagyobb mértékben hatnak pozitívan a gyerekeinkre (és ránk, szülőkre, de pszt! ezt ne mondd el senkinek) Hallgasd meg azokat a szakértőket, akiket ismerünk és szeretünk és akiknek a tudását mi magunk is tiszteljük. (Mi is tőlük kérdezünk, ha elakadnánk. ;) )