Tanfolyamkategória: Lélekmentő önfejlesztő

 • A legjobb önmagad

  8 Lecke kategóriában
  • A legjobb önmagad - 41 500,00 Ft

  Ezen a tanfolyamon is az érzelmi intelligenciáé a főszerep. A te képességeidről és készségeidről kapsz értékes gyakorlati tudást. Olyan képességeidről és készségeidről, amelyek segíthetnek az életben megtalálnod a boldogságod és boldogulásod. És lehet, hogy most még nem is tudsz ezekről a készségeidről, képességeidről a saját emberi potenciálod teljes spektrumáról.

  Lerántjuk a leplet. Hogy megmutassuk mennyi mindenre vagy képes. Hogy nincs lehetetlen. Mindezt az érzelmi intelligencia segítségével. Mert érző lény az ember, te is az vagy. Ez azt jelenti, hogy cselekedeteid láthatatlan mozgatórugója a pillanatnyi érzésed. Hogy egy adott élethelyzetben mi az, amit megteszel, illetve mi az, amit nem, azt te döntöd el. A döntéseid meghatározzák az életed. Vannak sorsfordító nagy pillanatok, amikor döntened kellett. Még akkor is, ha ez csak esetleg később tudatosult benned. Ha ezekben a pillanatokban más irányt választasz, akkor ma nem ezt csinálnád, nem itt lennél, vagy nem ez a személy lennél, aki most vagy. A döntéseidben befolyásolnak az érzelmeid, hatnak a döntéseid végkimenetelére.

  Azt mutatjuk meg neked, hogyan veheted át az irányítást. Hogyan olvashatod ki az információt az érzéseidből, hogy optimálisabb döntéseket hozhass. Hogy kezedbe vehesd az irányítást. A saját életed irányítását. Még, ha a jövő olyan bizonytalannak tűnik is…