KIKNEK SZÓL A KONZULTÁCIÓ

Az emberi kapcsolatok talán a legfontosabbak az életben célként kitűzött boldogság és boldogulás útján. A párkapcsolatok kitüntetett jelentőségűek az emberi kapcsolatok halmazában. Mivel ezt az oldalt olvasod, valószínűleg téged is érdekel, vagy talán érint is a téma.

Az élet egyetlen állandósága a változás. Ez igaz a párkapcsolatban lévő párokra és magára a párkapcsolatokra is. Idővel változnak. Minden párkapcsolatban előfordulnak nehézségek, hullámvölgyek. Lehet, hogy már te, illetve ti is tapasztaltatok hullámvölgyeket a kapcsolatotokban. Vannak, amelyeken segítség nélkül is át lehet lendülni, és vannak, amelyek átugrásához már külső segítségre van szükség. Azért, hogy az akadályon együtt jussatok túl, egy párként.

Ha úgy érzitek, ilyen helyzetben vagytok, amikor keresitek a külső segítséget, mert úgy érzitek a veletek szemben álló akadályon enélkül nem tudtok átjutni, akkor lehet, hogy jó helyen jártok. Az mindenképpen biztató, hogy együtt gondolkodtok a megoldáson, azt tervezitek, hogy a nehézséget csakis együtt szeretnétek legyőzni.

REGISZTRÁLOK

A KONZULTÁCIÓK TÉMÁJA

Bár nincs recept, a konzultáción, a menetrend a következő (ezeket a témákat természetesen rátok és a ti helyzetetekre szabjuk minden esetben):

  1. Célok meghatározása – mikor éreznétek sikeresnek a konzultációkat?
  2. Hogyan látjátok a kapcsolatotokat jelenleg?
  3. Szokások, amelyek akadályozzák a boldogságotokat a kapcsolatotokban.
  4. Érzelmi intelligencia felmérés kiértékelése.
  5. Kommunikáció fejlesztése a párkapcsolatotokban.
  6. Érzelmi biztonság kialakítása és megőrzése.
  7. Konfliktus kezelés a párkapcsolatokban.

A konzultációk között minimum 1 hét szünet szükséges, hogy az élményt feldolgozhassátok közösen. Számítsatok arra, hogy kaptok házi feladatokat is. Ezeket a feladatokat azért szükséges mindig elvégezni, mert segítik, hogy rögzüljenek azok a szokások és készségek, amelyek segítségével kapcsolatotokat tovább javíthatjátok.

REGISZTRÁLOK

A KONZULTÁCIÓK LEBONYOLÍTÁSA

A konzultációkat ONLINE formában tartjuk meg. Így nem lesz másra szükségetek, mint internetre és egy eszközre, ami képes futtatni a ZOOM alkalmazást (ezt használjuk a konzultációk alkalmával). Ha még soha nem használtad a ZOOM alkalmazást, az alábbi videó segíthet a kezdő lépések megtételében.

Fontos, hogy ne zavarjon titeket semmi a konzultációk 60 perce alatt, hogy maximálisan figyelni tudjatok magatokra, a másikra és a kapcsolatotokra.

Fontos, hogy, ami a konzultáción elhangzik az köztünk marad. A konzultációs beszélgetéseket csak akkor lehet hatékonyan lebonyolítani, ha minden résztvevő érzi magát annyira komfortosan és biztonságban, hogy képes legyen megnyílni és elmondani gondolatait érzéseit cenzúrázás nélkül.

REGISZTRÁLOK

A KONZULTÁCIÓ ÁRA

A konzultáció díja: 15 000 Ft alkalmanként. Ez azt jelenti, hogy a 7 alkalom összesen 7 x 15 000 Ft = 105 000 Ft. Ezt természetesen kifizethetitek alkalmanként, de akár egyben is. Ha egyben fizetitek ki, akkor csak 6 alkalom díját számítjuk fel, azaz 90 000 Ft-ot. A 7 alkalmas konzultáció a következőket tartalmazza:

  • 7 óra konzultáció – 7 héten keresztül (heti 1 alkalom), azaz majdnem 2 hónapig kísérünk titeket utatokon és segítünk, ahol tudunk, hogy közösen megoldjátok a nehézségeiteket.
  • Házi feladatok az alkalmak között, hogy gyakorolhassatok és készség szintre fejlesszétek azokat a képességeket, rutinokat, amelyek segítenek nektek a kapcsolatotok megerősítésében.
  • Érzelmi intelligencia felmérés 47 800 Ft értékben. Ez része a 7 alkalmas konzultációnak, ez benne van az árban. Ez az érzelmi intelligencia felmérés természetesen az életetek minden területére kihat (önismeret, munka, család stb.), nem korlátozódik a párkapcsolatra. A felmérésről részleteket itt olvashatsz.

Őszintén bízunk abban, hogy sikerül közösen túljutnotok az előttetek álló nehézségen. Ezek az élmények – amennyiben valóban közösen oldottátok meg – közelebb hozzák a párokat és a kapcsolatuk erősebbé válik. Minél több kihívást sikerül együtt legyőznötök, annál több olyan emléketek lesz, amely magabiztossá tehet titeket, hiszen majd felemlegethetitek az élményeket: “ha akkor ott azt sikerült közösen megoldanunk, akkor ezt most is meg tudjuk közösen csinálni“.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy külső segítségre van szükségetek és megtiszteltek minket a bizalmatokkal, akkor abban biztosak lehettek, hogy legjobb tudásunkkal arra fogunk törekedni, hogy segítsünk nektek. Mert hiszünk az emberi kapcsolatokban, hiszünk a párkapcsolatokban és abban is, hogy legtöbbször a legjobb megoldás megjavítani azt, ami jelenleg esetleg nem működik tökéletesen.

REGISZTRÁLOK

A PÁRKAPCSOLATI ONLINE KONZULTÁCIÓ REGISZTRÁCIÓS FOLYAMATA

Kattints a “REGISZTRÁLOK” gombra, majd töltsd ki a kapott űrlapot. Regisztrációd követően megkeresünk az általad megadott telefonszámodon, vagy e-mail címeden, hogy személyesen egyeztethessük a konzultáció időpontját veled.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy esetleg elakadtál valahol, akkor keress minket az elérhetőségeink egyikén:

kapcsolat(kukac)ertsunkszot.hu  vagy +36 70 672 6332