KÖNNYEBB EGY GYERMEKET ERŐSSÉ NEVELNI,

MINT MEGGYÓGYÍTANI EGY ÖSSZETÖRT FELNŐTTET.

Frederick Douglass
(18181895)

onLIVE workshopok – SZÜLŐKNEK

Szülőnek lenni nem egyszerű. Folytonos kihívás, hogyan reagáljunk a lehető legjobban az éppen aktuális helyzetre. Legyünk következetesek, de tudjunk alkalmazkodni is. Egyensúlyozás a se túl sok, se túl kevés, a szigorú és engedékeny, a felelősségteljes és laza… és még megannyi lehetőség között.

Mivel pontosan tudjuk milyen mindez, immár két kiskamasszal tapasztalva a szülői hétköznapokat, és mert több kérdést is kaptunk, hogy mikor lesz már valamiiii…? Idén tavasszal 6 részes workshop sorozattal segítünk, hogy hasznos és azonnal alkalmazható megoldásokat találj a szülői lét mindennapos kihívásaira.

Ha jártál már nálunk tréningen, itt most felfrissítheted a tudásod, kicsit más szemszögből, l. Ha még nem találkoztunk, ez egy remek alkalom, hogy megtapasztald, milyen a valóban interaktív tanulás, amikor nem az előadóé a főszerep, hanem azoké a tapasztalatoké, amelyeket tanulás közben szerzel. A saját bőrön megtapasztalásé.

Mindezt ráadásul úgy, hogy akár többen is részt vehettek egy résztvevő áráért, hiszen többen is ülhettek a képernyő előtt egy időben, vagy megoszthatjátok, ki melyik alkalomra tud eljönni.

A hat téma kapcsolódik egymáshoz, ugyanakkor nincs kötelező Mivel nem előadások, hanem valóban interaktív workshopok lesznek, így jó ha ide tudod fókuszálni a figyelmed, és szükséged lesz kamerára is, hogy a csoporttársak láthassanak a feladatok/gyakorlatok alatt.

Az alkalmak során onLIVE találkozunk, azaz bár online leszünk, de élőben, így a kérdéseidet is felteheted. Sőt, még válaszolunk is! 🙂

Annyi mindennel készülünk, mi már alig várjuk, hogy kezdjünk!

Március 16-tól találkozunk kedden 17:30-tól vagy pénteken 9:30-tól, ahogy Neked megfelel!

AMIT A WORKSHOPOKON KAPSZ

Nem leszel egyedül többé a kétségeiddel! Ráadásul gyakorlati módszereket tanulsz meg, amelyek azonnal használhatóak. Segítséget és eszközöket kapsz ahhoz, hogy

 • könnyebben együttműködj a gyermekeddel
 • fenyegetőzés és büntetés helyett hatékonyan tudjátok betartani a szabályokat
 • a gyermeked aktív részvételével tudjatok konfliktusokat megoldani
 • rá tudd vezetni gyermeked az önállóságra
 • meg tudd erősíteni az önbizalmát és önértékelését
 • stabil bizalmi kapcsolatot tudj kiépíteni a gyermekeddel.

Jól hangzik?

Akkor itt a helyed az onLIVE workshopokon, telis-tele gyakorlati megoldásokkal és egy jó társaságban, ahol mindenki hasonló cipőben jár mint Te. 🙂

HOGYAN?

Az onLIVE workshopokon számtalan hasznos és érdekes információval leszel gazdagabb. Amitől mindez különleges, hogy nem “csak” a tapasztalatokkal leszel több, de mindazt megtanulod a gyakorlatban alkalmazni és használni is tudod azt a workshopot követően is.

Erre a legjobb módszer, hogy különböző szituációkban kell helyt állnod, ahol átélheted milyen lehet gyerekként megélni különböző szülői reakciókat. Ne higgy feltétlenül az elméletnek, amit hallasz, vagy olvasol!

A saját bőrödön megtapasztalva könnyebb eldönteni mi az, ami működhet saját gyermekednél a saját családodban, és mi az ami esetleg kerülendő.

A workshopokon nem nevelési elveket kapsz. Te döntöd el, mit szeretnél átadni a gyermekeidnek.

Az onLIVE workshopokon segítséget kapsz ahhoz, hogy meghalld, ami gyermekeid szájából talán el sem hangzott (de ott van bennük), és ezután úgy tudj velük kommunikálni, hogy mondandód jó eséllyel célba is érjen.

VALÓDI EGYÜTTMŰKÖDÉS A CSALÁDBAN

STABIL ALAPOK – JÓL MŰKÖDŐ CSALÁD

Minden család egy csapat. Egy olyan csapat, amelynek a tagjait nem lehet lecserélni. Elemi érdek tehát, hogy ez a csapat jól működjön. Egy család akkor tud jól működni:

 • ha mindannyian jól érzitek benne magatokat,
 • ha mindenkinek megvan a csapat működtetésében a maga feladata és felelőssége
 • és ha megvan a szándékotok és az eszközeitek is az EGYÜTTMŰKÖDÉSRE és a nehézségek KÖZÖS leküzdésére.

Ebben a 6 workshopot tartalmazó sorozatban megtanulod gyakorlatban a szülői alapokat. Azokat, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy szülőként – a család vezetőjeként – sikeresen elérhesd az igazi együttműködést. Megtanulod:

 1. kialakítani a bizalmi kapcsolatot, az érzelmi biztonság légkörét
 2. hogyan tudsz együttműködni a gyermekeiddel és megtanítani nekik a családi értékrendeteket
 3. hogyan tudod gyermekeiddel közösen megtalálni a megoldást a felmerülő problémákra
 4. hogyan engedd el fokozatosan a gyermekeid kezét, hogy végül nagy magabiztossággal állják meg helyüket az ÉLETBEN
 5. a pozitív megerősítést
 6. hogyan lehetsz olyan magabiztos szülő, aki a kritikus helyzetekben is képes megőrizni lélekjelenlétét, mert megvan az önbizalma ahhoz, hogy megtalálja a gyermekeivel közösen a legjobb megoldást

Mindegyik workshopon gyakorlati példákon keresztül tapasztalhatod meg, hogyan érheted el az együttműködést. Olyan gyakorlati eszközöket kapsz, amelyeket azonnal bevethetsz az együttműködés kialakításában.

A 6 témakörből szabadon kiválaszthatod azt, amelyik téged a leginkább érdekel, de dönthetsz úgy is, hogy megvásárolod az egész modult (mind a 6 workshopot kedvezményes áron), hogy biztosan ne maradjon ki semmi a szülői eszköztáradból.

A workshopokat heti rendszerességgel tartjuk, így akár 6 héten keresztül is találkozhatsz velünk, kérdezhetsz tőlünk élőben, online. Minden héten az adott téma workshopját két időpontban is megtartjuk, hogy kiválaszthasd neked melyik egyeztethető össze könnyebben a napirendeddel: keddenként 17:30-19:30, illetve péntekenként 09:30-11:30.

Természetesen a család bármelyik tagja (párod, nagyszülők) csatlakozhat hozzád a képernyő előtt, hogy együtt vegyetek részt a workshopokon.

1 workshop ára: 7 990 Ft. Az egész modul ára (6 workshop egyben): 35 958 Ft (5 993 Ft / workshop)

2021.03.16 / 2021.03.19

ÉRZELMI BIZTONSÁG

Ha úgy érzed, hogy sokat vitatkoztok a gyermekeddel, ha nem hallgat rád, ha nem hozzád fordul segítségért, ha nehézségei, vagy problémái vannak az életben, akkor ez a workshop neked szól.

Megtanulod, hogyan alakíthatod ki a kapcsolatod hosszútávon a gyermekeiddel úgy, hogy ezek alapja az ÉRZELMI BIZTONSÁG és BIZALOM legyen.

REGISZTRÁLOK – 2021.03.16 @ 17:30 (7 990 Ft)
REGISZTRÁLOK – 2021.03.19 @ 09:30 (7 990 Ft)

2021.03.23 / 2021.03.26

EGYÜTT KÖNNYEBB

Ha úgy érzed, hogy sokszor álltok szemben a gyermekeddel és húzzátok azt a bizonyos képzeletbeli kötelet mindhiába, ha nehezen találjátok meg az együttműködést, akkor ez a workshop neked szól.

Megtanulod, hogyan érheted el a VALÓDI EGYÜTTMŰKÖDÉST a gyermekeddel úgy, hogy ha legközelebb kötélhúzás van, akkor ti biztosan egy oldalán álljatok a kötélnek és egy irányba húzzátok azt.

REGISZTRÁLOK – 2021.03.23 @ 17:30 (7 990 Ft)
REGISZTRÁLOK – 2021.03.26 @ 09:30 (7 990 Ft)

2021.03.30 / 2021.04.02

PROBLÉMÁK HELYETT

Ha úgy érzed, hogy sokszor keveredtek ugyanabba a konfliktusba a gyermekeddel, miközben te már mindent kipróbáltál, hogy az adott problémát megoldjad, de eddig mindhiába, akkor ez a workshop neked szól.

Konkrét gyakorlati példákon keresztül megtanulod, hogyan tudtok bármilyen konfliktust vagy problémát KÖZÖSEN megoldani a gyermekeddel.

REGISZTRÁLOK – 2021.03.30 @ 17:30 (7 990 Ft)
REGISZTRÁLOK – 2021.04.02 @ 09:30 (7 990 Ft)

2021.04.06 / 2021.04.09

ÖNÁLLÓAN IS MEGY

Ha úgy érzed, hogy túl sokszor kell olyasmit is megtenned gyermeked helyett, amit ő már képes lenne, de valamiért mégsem tudod átadni ezeket a feladatokat, akkor ez a workshop neked szól.

A workshopon megtanulod, hogyan bátoríthatod a gyermeked arra, hogy elinduljon, majd végighaladjon az önállóság felé vezető úton. Gyakorlati tippeket kapsz, hogyan taníthatod meg gyermekednek a felelősségvállalást és az önállóságot.

REGISZTRÁLOK – 2021.04.06 @ 17:30 (7 990 Ft)
REGISZTRÁLOK – 2021.04.09 @ 09:30 (7 990 Ft)

2021.04.13 / 2021.04.16

A JÓ DICSÉRET

Ha úgy érzed, hogy túl sokszor dicsérni káros, mert a gyermeked fejébe szállhat, akkor ez a workshop neked való.

Megtanulod, hogyan lehet jól dicsérni a gyermeked, hogy annak a rövidtávon motiváló hatása legyen, hosszútávon viszont az önértékelését fejlessze.

REGISZTRÁLOK – 2021.04.13 @ 17:30 (7 990 Ft)
REGISZTRÁLOK – 2021.04.16 @ 09:30 (7 990 Ft)

2021.04.20 / 2021.04.23

BÍZZ MAGADBAN

Ha túl sokszor érzed azt, hogy szülőként nem vagy elégedett magaddal és a teljesítményeddel, akkor ez a workshop neked szól.

A workshopon azonnal bevethető gyakorlati eszközöket tanulsz meg, amelyek segítenek abban, hogy szülői önbizalmad megtaláld és nehéz helyzetekben is támaszkodhass rá és magabiztosan tudj döntéseket hozni.

REGISZTRÁLOK – 2021.04.20 @ 17:30 (7 990 Ft)
REGISZTRÁLOK – 2021.04.23 @ 09:30 (7 990 Ft)

AKIK MÁR RÉSZT VETTEK A WORKSHOPOKON

A workshop nagyon hasznos és szórakoztató volt egyszerre. A legjobban az előadó/tréner felkészültsége tetszett.

András

A workshopon lehetőségem volt átérezni a gyerek helyzetét, érzelmeit a nehéz helyzetekben. Így a saját bőrömön tapasztalhattam meg milyen a gyermekem oldalán állni. Ez még inkább motivál, hogy minél jobban kommunikáljunk vele.

Petra

A workshopok során bátran lehettem önmagam. Ez nagyon hatékony és gyakorlatias volt. A sok nevetés tetszett a legjobban. És az, hogy kiderült, mindenki ugyanezekkel a problémákkal küzd, de küzd!

Judit

A workshopon nagyon hasznos és gyakorlatias tanácsokkal láttak el. A legjobban a támogató és elfogadó légkör tetszett, amelyben az ember bátran megnyílik és el meri mondani a problémáit.

Mária

Nagyon hasznos workshop volt. Sok új információval és megoldási stratégiával gazdagodtam. Oldott, vidám hangulat jellemezte a légkört. Az volt a legjobb, hogy nyíltan megoszthattam a kérdéseimet és gondolataimat.

Ágnes

Úgy érzem a workshop pozitív lökést adott a folytatáshoz, hogy bízzak magamban, mint szülőben és gyermekeimben is. Az szülői eszközöket, amikre szükségem volt a workshopon megkaptam. A személyes történetek sokat segítettek a megértésben.

Emese

A WORKSHOPOK KÜLÖNLEGESSÉGE

Az onLIVE workshopokon még ezt kapod:

 • Biztonságos, bizalmi légkört, ahol olyan szülőkkel találkozhatsz, akik ugyanezekkel a problémákkal küzdenek. Hamar rájössz, hogy nem vagy egyedül!
 • Nem csupán tőlünk, de egymástól is rengeteget tanultok majd
 • A zárt körű Facebook csoportba beléphetsz és bármikor megoszthatod kérdéseid, tapasztalataidat a többiekkel
 • Nem pusztán unalmas elméletet hallhatsz: minden új viselkedésformát alkalmazunk a gyakorlatban is, így villámgyorsan felismered és kezeled a hasonló szituációkat éles helyzetekben
 • Egymásra épülő kidolgozott, strukturált útmutatást az adott témakörrel kapcsolatban
 • A workshopok során lehetőséget, hogy egy kicsit átérzed, milyen is a gyermeknevelés másik oldalán állni
 • Tapasztalatot, hogy milyen „gyereknek” lenni. Garantáltan empatikusabb leszel saját csemetéiddel 🙂
 • Javul és megerősödik kapcsolatod a pároddal is, hiszen a tanfolyamon újra eszedbe juttatjuk, hogy a gyermeknevelés igazi csapatmunka

WORKSHOPOK VEZETŐI

Immár 11. éve foglalkozom képzésekkel és az motivál minden alkalommal, hogy a velem találkozók vigyenek magukkal valamit a találkozásunkból, amitől többek, elégedettebbek, lelkesebbek… Hiszek az empátia és az egymással való törődés erejében, és abban, hogy amit szeretnénk megváltoztatni, ahhoz megvannak a megfelelő eszközök, megoldások, csak rájuk kell ismerned. Ezeknek a tudatos használatában segítelek.

SKITA ERIKA

2009-óta beszélgetek szülőként szülőkkel arról, hogy mit is jelent szülőnek lenni a 21. században. A 20. század az engedelmesség százada volt. Ma már az együttműködésé a vezető szerep. A szülőknek ez a szemléletváltás gyakran nagy nehézséget okoz. Mert csak abban tudnak példaként gyermekeik előtt járni, amit ők is tudnak. Az én feladatom, hogy ebben a váltásban segítsem minden eszközzel a hozzám forduló szülőket.

TURÁNI SZABOLCS

MIRE LEHET MÉG SZÁMÍTANI?