• Családi Csapatépítés konferencia – 2017.04.22.

  4 Leckék kategóriában 4 900,00 Ft

 • EQ kalandok Meseországban

  30 Leckék kategóriában 3 990,00 Ft 2 490,00 Ft

  Egy különleges kalandra hívunk, amelyben tündérek, boszorkányok és varázslók csatlakoznak a hozzád és lesznek kísérőid a játékokon keresztül.

  A játékok az érzelmi intelligencia részterületeihez és A kristálynyaklánc nyomában mesekönyvünk történeteihez kapcsolódnak. A kalandok során a játékosok a történet különböző helyszíneire "repülnek", minden helyszínt egy új mesével járunk körül, mielőtt elkezdődne az adott helyszínre összeállított program. Izgalmas, élményteli szórakozás a gyerekeknek, segítség a programok kitalálásában a szülőknek!

  Minden helyszín különböző típusú - kreatív, kézműves, alkotó, kommunikációs, társas és EQ - játékokkal erősítjük meg a gyerekek önbizalmát és segítjük őket az EQ készségeik használatában.

 • EQ játékok kint és bent

  40 Leckék kategóriában 3 990,00 Ft 2 490,00 Ft

  Útra fel, indulnak a kalandok és játékok az érzelmek birodalmában!

  Kézműves, kísérletező és elgondolkodtató játékok és gyakorlatok várják a látogatókat, amelyek során temérdek lehetőség kínálkozik az érzelmekkel való kapcsolatra. Ráadásul mindeközben fel sem merül bennük, hogy ez tanulás...

  A cél, hogy a gyerekek a különböző játékos tevékenységeken keresztül minél több lehetőséget kapjanak az érzelmeik felismerésére, és a kommunikációra, ezzel is megerősítve az önbizalmukat és az empátiájukat.

 • Büntetés nélkül nevelés

  33 Leckék kategóriában 15 900,00 Ft

  A tehetetlenség bosszantó. Ha a gyerekedet szeretnéd fegyelmezni, és úgy érzed kifogytál az eszközökből, már találkoztál az érzéssel. Aztán a lelkiismeret furdalással, amikor érzed, hogy nem úgy oldottad meg a helyzetet, ahogy szeretted volna. Mit gondolsz, ha azt mondjuk, van ennél jobb is, ha fegyelmezni szeretnél?