• Hogyan kezeld jól a nehéz érzéseket?

  8 Lecke kategóriában
  • Hogyan kezeld higgadtan a nehéz érzéseket? - 20 990,00 Ft
 • Érzelmi Intelligencia Vezetőknek

  5 Lecke kategóriában
 • A legjobb önmagad

  8 Lecke kategóriában
  • A legjobb önmagad - 41 500,00 Ft

  Ezen a tanfolyamon is az érzelmi intelligenciáé a főszerep. A te képességeidről és készségeidről kapsz értékes gyakorlati tudást. Olyan képességeidről és készségeidről, amelyek segíthetnek az életben megtalálnod a boldogságod és boldogulásod. És lehet, hogy most még nem is tudsz ezekről a készségeidről, képességeidről a saját emberi potenciálod teljes spektrumáról.

  Lerántjuk a leplet. Hogy megmutassuk mennyi mindenre vagy képes. Hogy nincs lehetetlen. Mindezt az érzelmi intelligencia segítségével. Mert érző lény az ember, te is az vagy. Ez azt jelenti, hogy cselekedeteid láthatatlan mozgatórugója a pillanatnyi érzésed. Hogy egy adott élethelyzetben mi az, amit megteszel, illetve mi az, amit nem, azt te döntöd el. A döntéseid meghatározzák az életed. Vannak sorsfordító nagy pillanatok, amikor döntened kellett. Még akkor is, ha ez csak esetleg később tudatosult benned. Ha ezekben a pillanatokban más irányt választasz, akkor ma nem ezt csinálnád, nem itt lennél, vagy nem ez a személy lennél, aki most vagy. A döntéseidben befolyásolnak az érzelmeid, hatnak a döntéseid végkimenetelére.

  Azt mutatjuk meg neked, hogyan veheted át az irányítást. Hogyan olvashatod ki az információt az érzéseidből, hogy optimálisabb döntéseket hozhass. Hogy kezedbe vehesd az irányítást. A saját életed irányítását. Még, ha a jövő olyan bizonytalannak tűnik is…

 • Útravaló gyerekeinknek

  7 Lecke kategóriában
  • Útravaló gyerekeinknek konferencia felvételei - 21 000,00 Ft

  Gondolkodtál már azon, hogy igazából mivel segítesz a gyerekednek? Milyen információkra, tudásra, készségekre van szüksége, hogy helyt álljon és boldog legyen?
  Sosem volt még olyan komplex és gyorsan változó világ a gyerekek számára, mint napjainkban.

  Azok az állások, szakterületek, ahol majd elhelyezkednek, talán ma még nem is léteznek. Ám az emberi oldal fontossága egyre nő minden területen, hiszen a mesterséges intelligencia éppen arra nem képes, amire az emberi agy: összekapcsolódni a tapasztalatokkal, az érzelmekkel egy-egy döntés során.

  Lehet ilyen léptékben tervezni?

  Tényleg fel lehet a gyerekeket erre tudatosan készíteni?

  És ha igen, hogyan?

  Nézd meg az Útravaló gyerekeinknek témakörében elhangzott előadások felvételeit a számítógéped, vagy internet használatára alkalmas okos eszközöd segítségével és hallgasd meg, hogy milyen készségek azok, amelyek a lehető legnagyobb mértékben hatnak pozitívan a gyerekeinkre (és ránk, szülőkre, de pszt! ezt ne mondd el senkinek) Hallgasd meg azokat a szakértőket, akiket ismerünk és szeretünk és akiknek a tudását mi magunk is tiszteljük. (Mi is tőlük kérdezünk, ha elakadnánk. 😉 )

 • Családi Csapatépítés konferencia – 2017.04.22.

  4 Lecke kategóriában
  • Családi Csapatépítés konferencia videóanyag - 6 200,00 Ft
 • EQ kalandok Meseországban

  30 Lecke kategóriában
  • EQ kalandok Meseországban - játékgyűjtemény - 6 300,00 Ft

  Egy különleges kalandra hívunk, amelyben tündérek, boszorkányok és varázslók csatlakoznak a hozzád és lesznek kísérőid a játékokon keresztül.

  A játékok az érzelmi intelligencia részterületeihez és A kristálynyaklánc nyomában mesekönyvünk történeteihez kapcsolódnak. A kalandok során a játékosok a történet különböző helyszíneire "repülnek", minden helyszínt egy új mesével járunk körül, mielőtt elkezdődne az adott helyszínre összeállított program. Izgalmas, élményteli szórakozás a gyerekeknek, segítség a programok kitalálásában a szülőknek!

  Minden helyszín különböző típusú - kreatív, kézműves, alkotó, kommunikációs, társas és EQ - játékokkal erősítjük meg a gyerekek önbizalmát és segítjük őket az EQ készségeik használatában.

 • EQ játékok kint és bent

  40 Lecke kategóriában
  • EQ játékok kint és bent - játékgyűjtemény - 6 900,00 Ft

  Útra fel, indulnak a kalandok és játékok az érzelmek birodalmában!

  Kézműves, kísérletező és elgondolkodtató játékok és gyakorlatok várják a látogatókat, amelyek során temérdek lehetőség kínálkozik az érzelmekkel való kapcsolatra. Ráadásul mindeközben fel sem merül bennük, hogy ez tanulás...

  A cél, hogy a gyerekek a különböző játékos tevékenységeken keresztül minél több lehetőséget kapjanak az érzelmeik felismerésére, és a kommunikációra, ezzel is megerősítve az önbizalmukat és az empátiájukat.

 • Büntetés nélkül nevelés

  33 Lecke kategóriában
  • Büntetés nélküli nevelés tanfolyam - 28 900,00 Ft

  A tehetetlenség bosszantó. Ha a gyerekedet szeretnéd fegyelmezni, és úgy érzed kifogytál az eszközökből, már találkoztál az érzéssel. Aztán a lelkiismeret furdalással, amikor érzed, hogy nem úgy oldottad meg a helyzetet, ahogy szeretted volna. Mit gondolsz, ha azt mondjuk, van ennél jobb is, ha fegyelmezni szeretnél?