A legjobb önmagad

A LEGJOBB ÖNMAGAM?

Ezen a tanfolyam rólad szól és az érzelmi intelligenciádról. Olyan lesz, amilyenné alakítod.

A képességeidről és készségeidről kapsz értékes, gyakorlati információkat, amelyeket azonnal a gyakorlatba is tudsz ültetni, és amik segíthetnek a legjobb önmagaddá válnod, miközben megerősödik az önismereted, a rezilienciád, a motivációd, más szemszögből látod majd az utadba kerülő változásokat is. Könnyen lehet, hogy e készségeid egy része még ismeretlen előtted. Ezen a tanfolyamon új információk mellett a gyakorlaton van a hangsúly, hogyan és mit kezdesz ezzel a tudással.

Lerántjuk a leplet, és megmutatjuk mennyi mindenre vagy képes. Hogy nincs lehetetlen. Mindezt az érzelmi intelligenciád segítségével. Bármennyire is szeretnénk másként hinni, cselekedeteid, döntéseid láthatatlan mozgatórugója érzelmekre alapszik. Te döntöd el, mi az amit megteszel és mit nem, ebben a döntésben azonban ott vannak az érzelmeid. Érdemes megtanulni jól használni a belőlük származó információkat, hiszen akkor tudsz jó döntést hozni, ha az a lehető legtöbb információra épül.

AZÉRT, HOGY A LEHETŐ LEGJOBB DÖNTÉST HOZHASD MEG A TANFOLYAMMAL KAPCSOLATBAN:

AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK A TANFOLYAMOT, EZT MONDTÁK RÓLA

Meleg szívvel ajánlok egy olyan tanfolyamot ahol megismerheted érzéseid, fejlesztheted az érzelmi intelligenciád, önismeretedet két nagyszerű trénerrel Dr. Skita Erikával és Turáni Szabolccsal.

Zsuzsanna

Szuper. Interaktív. Felfedezed, megismerted saját magad, társaid, önbizalmat ad.

Maria

Nagyon jó lendületet adott nekem a folytatásra, megerősített céljaim eléréséhez szükséges kitartásomban. Bátran ajánlom kipróbálásra!

Anna

Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy elgondolkodj az életedben történő eseményekről. Sok mindenre választ kaphatsz.

Ibolya

Nagyon hasznos, érdekes gyakorlatokkal találkoztam. Nagyon tetszett a képzés felépítése, témakörei, önreflexiót,  önmagunk problémáival kapcsolatosan valódi szembenézést igénylő feladatsorok, kis videók. Tetszett a képző rugalmassága, szakmai hitelessége.

Anikó

Nagyon hasznos tanfolyam érdekes „hétköznapi”, mindennapi témákkal, elgondolkodtató ismeretekkel.

Éva

Hasznos önismereti elméleti és gyakorlati megoldásokat kínál, melyekkel újragondolhatók, átértékelhetők a megnyilvánulási modelljeink, életszemléletünk. Az eddig, általam ismert hasonló tematikájú tréningtől eltérően sok gyakorlatorientált feladat gazdagítja, mely önmunkára sarkall. Nekem előnyös volt az online képzési mód, különösen, hogy egy megadott időintervallumban bármikor hozzáférhettem a tananyaghoz. Mindenkinek ajánlom, hiszen nem lehet elég sokat foglalkozni ezen – a tananyagban felmerült – kérdésekkel, időszakosan mindenképpen hasznos visszatérni rájuk.

Réka

Vegyetek részt rajta, mert számos új ismerettel gazdagodtok.

Klára

Elsősorban azoknak ajánlanám akik szeretnének önmegismeréssel foglalkozni, valamint akiknek a változások problémákat okoznak.

Csaba

MIRŐL SZÓL A TANFOLYAM?

KINEK SZÓL A TANFOLYAM?

Ezt a tanfolyamot az tudja használni

 • aki olyan, mint TE – hiszen érdekel a téma, mert még mindig velünk vagy és olvasod ezt a részt is
 • aki tudja, milyen kihívás a bizonytalanság és szeretné jól kezelni
 • aki bizonytalan a saját értékeiben – felkutatjuk őket
 • aki próbált már változtatni, de nem járt sikerrel
 • aki hisz önmagában, hogy bármilyen célt képes elérni, amit kitűz maga elé
 • aki tapasztalta a sikert és szeretné tudatosan újra és újra megtapasztalni
 • akinek fontos, hogy a saját jövőjét ő irányítsa
 • aki szeretné, hogy motivációja kitartson és végigvigye a terveit
 • akit ért már olyan meglepetés az életben, amitől padlóra került és a felállás nehezére esett
 • aki olyan gyakorlati megoldásokat szeretne használni, amelyekkel elérheti a saját maguk legjobb verzióját
Mire befejezed a tanfolyamot olyan gyakorlati érzelmi intelligencia eszközök lesznek a kezedben, amelyek segítségével a legnehezebb helyzetekben is ki tudod hozni magadból a legjobbat. Tudni fogod, hogyan értelmezd az érzelmeid és a reakcióid. Hogyan tudod a leghatékonyabban kezelni a téged érő külső hatásokat és változásokat. Tudni fogod, hogyan motiváld önmagad és azt is, hogyan erősítheted meg rezilienciád, hogy bármilyen akadályt is állít eléd az élet, azokon át tudj jutni. A tanfolyam közben megismered azt az éned, akivel mindig szerettél volna találkozni.

HOGYAN ÉPÜL FEL A TANFOLYAM?

 • ONLINE tanfolyam – a saját tempódban haladhatsz
 • 8 lecke – 5 órányi videóanyag
 • Az ONLINE tanfolyam díja: 41 500 Ft

 • kérdőívek, hogy az új ismereteket azonnal a gyakorlatba ültethesd
 • korlátlan hozzáférhetőség
 • felhasználóbarát tanulófelület

AZ ELŐADÓK

AZ ONLINE TANFOLYAM VÁSÁRLÁSI FOLYAMATA

Fontos tudni, hogy a vásárlás után mindig küldünk tájékoztató e-mailt, amiben pontosan le van írva, hogyan lehet hozzáférni a megvásárolt online tanfolyamhoz. Ha a tanfolyam kifizetése után nem találod az értesítő e-mailt, akkor érdemes megnézni a levélszemetek mappában.

A lépések a következők:

 1. Rákattintasz a „MEGVÁSÁROLOM A TANFOLYAMOT” gombra és végigmész a vásárlás folyamatán (kitöltöd a megfelelő űrlapokat). Ezzel elküldöd a megrendelésed.
 2. Kifizeted a megrendelésed. Ezt megteheted azonnal a bankkártyás fizetést választva, vagy kicsit később, ha a banki átutalást választod. Utánvételi lehetőség online termékek esetében nem értelmezhető fizetési mód.
 1. Miután kifizetted a megrendelt termékeket azonnal megkapod a hozzáférést. Nincs más dolgod, mint a menüben az ONLINE menüpont alatt a legördülő Saját tanfolyamokra kattintasz. Az így elért oldalon beléphetsz a vásárláskor használt adataiddal (felhasználó név és jelszó párossal). Ha esetleg elfelejtetted volna a jelszavad, ezen az oldalon igényelhetsz újat.
 2. Miután sikeresen beléptél, a saját tanfolyamok oldalra jutsz automatikusan (https://tanfolyam.ertsunkszot.hu/sajat-tanfolyamok/). Ezen az oldalon eléred A …. online tanfolyamot. Fontos, hogy a termék címére kattintva jutsz a részletekhez, a tanfolyamok leckéihez, a videókhoz és a feladatokhoz is. Mindig keresd a kattintható címeket 🙂

Ha bármilyen kérdésed van az online tanfolyam vásárlásával kapcsolatban, vagy esetleg elakadtál valahol, akkor keress minket az elérhetőségeink egyikén:

kapcsolat(kukac)ertsunkszot.hu vagy +36 30 544 1014

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A tanfolyam nyitva áll minden érdeklődő számára. Miután megrendelted, majd kifizetted a tanfolyam árát és erről visszaigazoló e-mailt kaptál, azonnal hozzáférsz a tanfolyam anyagához. A vásárláskor használt regisztrációs adataid (felhasználónév / jelszó) segítségével léphetsz be az oldal zárt részére és férhetsz hozzá az általad megvásárolt tanfolyamhoz.

Gyakorlatilag addig, ameddig szükséged van rá.

Azt semmiképpen nem szeretnénk, hogy úgy érezd rosszul jártál a tanfolyammal. A mi célunk, hogy elégedett legyél azzal, amit tőlünk vásároltál. Miután megkaptad a hozzáférést, kérjük nézz bele a tanfolyam anyagába, hogy időben kiderüljön, ha ez mégsem az, mint amire számítottál. A hozzáférésedtől számítva 2 hétig – ha jelzed felénk ezt az igényed – visszatérítjük a tréning teljes összegét.

Egy olyan eszközre lesz szükséged, amely segítségével videókat tudsz lejátszani az internetről. Ez tipikusan egy PC, laptop, vagy valamilyen okos eszköz szokott lenni.

Ha elakadtál, vagy technikai segítségre van szükséged, a tanfolyam@ertsunkszot.hu e-mailcímen tudod jelezni felénk.

A legjobb önmagad online tanfolyam 8 leckéjében több, mint 5 órányi videóanyagot érhetsz el. Ezen kívül még sok órányi feladatot is találsz minden lecke végén. A feladatokkal eltöltött idő tőled függ. Amikor soknak, vagy nehéznek tűnnek a feladatok érdemes arra gondolnod, hogy minél többet teszel te bele a tanfolyamba, annál többet fogsz tudni használni belőle az életedben.