Előzetes

2021.02.25.

Szabó Lőrinc: TAVASZ

„Mi az?” – kérdezte Vén Rigó.

„Tavasz” – felelt a Nap.

„Megjött?” – kérdezte Vén Rigó.

„Meg ám!” – felelt a Nap.

„Szeretsz?” – kérdezte Vén Rigó.

„Szeretlek!” – szólt a Nap.

„Akkor hát szép lesz a világ?”

„Még szebb és boldogabb!”

MÁRCIUSI KIHÍVÁS

Ebben a hónapban az inspirálás, az egymás lelki energiáinak feltöltése a téma. Ehhez kapcsolódik a játék is, amivel felkészülhettek az e havi randitokra.

Tehát a feladatotok a következő lesz. Szokás szerint külön-külön kezditek. Ebben már nincs nagyon meglepő dolog 🙂

Külön-külön gyűjtsetek össze legalább 5 olyan tulajdonságot, amelyet inspirálónak találtok a másikban. Mi az, ami a másikból energizálni tud téged? Ami feltölt és inspirál?

Érdemes a lista összeállításánál arra gondolni, hogy mi az a példa, amit magatok előtt láttok a párotokban, ami titeket is nagyobb teljesítményre tud sarkallni. Minden nap.

Vagy egy másik helyzet: amikor úgy érzitek, hogy az élet egy kicsit kimerített titeket, akkor igazán nagy segítség lehet a párotok. Ilyenkor akár elég lehet csak arra gondolni, hogy mi az, ami a párotokban, a párotok viselkedésében igazán inspirálni tud titeket. Mi az, ami húzni tud titeket előre, ami újra talpra tud segíteni, ha arra lenne szükségetek.

Miután mindketten külön-külön összegyűjtöttetek legalább 5 olyan tulajdonságát, viselkedését, vagy hozzáállását (világszemléletét) a párotoknak, ami nagyon inspirálóan tud hatni rátok, akkor szervezzetek szokás szerint egy randit. A randin a cél, hogy a listáitokat összevessétek. Figyeljétek meg, hogy az mennyire tud lelkileg feltölteni titeket, ha a másik listáját meghallgatjátok. Amikor kiderül rólatok, hogy milyen hatással vagytok a másikra. Hogy mennyire tudjátok a párotokat motiválni és nagyobb teljesítményre, fejlődésre sarkallni. Már önmagában ez inspiráló lehet, hogy a másik mindezt észreveszi, még ha nektek ez nem is volt eddig feltűnő.

Vissza ide: Hálás Vagyok Érted > 2021 MÁRCIUS

Hagyj üzenetet