Előzetes

2021.04.29.

MÁJUS

Május hónap több szempontból is érdekes hónap az évben. Például érdekes benne az, hogy amilyen napra esik május elseje, a következő év is ugyanezzel a nappal fog kezdődni.

Az egyik kiemelt esemény az első vasárnap, az anyák napja. Egy párkapcsolatban ez az esemény is adhat jó indokot az ünneplésre. És ha ad, akkor érdemes azt két kézzel megragadni és kihasználni.

Ha már vasárnap, akkor az utolsó is adhat okot az ünneplésre. Egy párkapcsolatban érdemes lehet néha elővenni a játékos gyermeki ént és akkor ez a nap máris újabb ünneplésre ad lehetőséget.

A mi listánkon utoljára jön a hónap utolsó szerdája, a Kihívás Napja (Challenge Day). Mert ti is éppen a párkapcsolati kihívásokon dolgoztok, érdemes ezen a napon is együtt megünnepelnetek egymást és a párkapcsolatotokat is, amely akár már sok kihívást is legyőzhetett.

MÁJUSI KIHÍVÁS

Utolsó hónap a nyár előtt. A bevezetőben olvashattatok a hónap néhány ünnepnapjáról. Természetesen a lista közel nem teljes. Ugyanakkor ezek az ünnepek alkalmat adnak kicsit megállni, egy lépést hátra lépni és összegezni a történteket, a tanulságokat. A párkapcsolati feladatotok is ehhez a kapcsolódik.

Gyűjtsetek össze legalább 5 olyan dolgot, amit a másiktól tanultatok, vagy éppen még most is folyamatban van a tanulásotok. Olyasmire gondoljatok, amiben a párotok számotokra követendő példát állít. Olyan példát, amiben kellő motivációt találtok, hogy azt megtanuljátok tőle. Ha megvan ez a listátok – amit szokás szerint először külön-külön gyűjtsetek össze – akkor jön még egy kis csavar a kihívásban. Természetesen a cél a randitokon az lesz majd, hogy megosszátok a párotokkal a listátokat, de nem akárhogy. Mindezt próbáljátok úgy megtenni, hogy amikor a párotok hallja a listátokat, akkor ez motiválóan hasson rá. Hogy ne csak büszke legyen magára, hanem akarjon még több példaértékű dolgot véghezvinni. Így támogassátok egymást abban, hogy a lehető legjobbat hozzátok ki egymásból együtt.

Ha elkészültetek saját listáitokkal és a stratégiával, hogy miképpen fogjátok a listán szereplő dolgokat párotok elé tálalni, akkor szokás szerint egy alkalmas időpontban beszéljétek át, ki mit tanult, illetve esetleg még most is tanul a másiktól.

Jó randizást kívánunk nektek a nyár előtti utolsó hónapban is.

Vissza ide: Hálás Vagyok Érted > 2021 MÁJUS

Hagyj üzenetet