Előzetes

2021.05.27.

JÚNIUS

Június különleges hónap sok szempontból is. A Hálás vagyok Érted programban ez a hónap azért egyedülálló, mert 2 témát is kaptok. Persze ez soha ne korlátozzon titeket abban, hogy akár többször is randizzatok, tekintsetek a témákra, mint ötletadókra, ahogy eddig is tettétek. 😊

Lassan beköszönt a nyár, ideje felkészülni a vakációra. Az év első fele a végéhez közeledik, érdemes egy pillanatra megállni és összegezni eddig mi történt veletek.

Mennyire sikerült megvalósítani a párkapcsolati feladatokat?

Mennyit fejlődött a kapcsolatotok?

Hol tartotok a párkapcsolati „edzéstervvel”?

Beszéljétek át közösen, hogy ebben az évben merre haladt a kapcsolatotok, illetve azt, hogy még merre szeretnétek, hogy haladjon a fennmaradó 6 hónapban. A lényeg az, hogy amikor az évet majd elbúcsúztatjátok, akkor számotokra pozitív élmény legyen visszatekinteni az elmúlt 12 hónapra. Legyen ez a visszatekintés az első randitok témája júniusban.

JÚNIUSI KIHÍVÁS

A nyár új erőt adhat az év folytatáshoz, ha esetleg mostanra kicsit elfáradtatok volna az élet kihívásaiban. Ugyanakkor ti is új erőt adhattok egymásnak bármikor, amikor csak szeretnétek, vagy amikor a másiknak erre szüksége van.

Ebben a hónapban a második kihívásotoknak az egymás lelki feltöltése lesz a témája. Ezt úgy tudjátok megtenni, hogy – szokás szerint – összegyűjtötök legalább 5 olyan élethelyzetet, vagy pillanatot, amikor szükségetek volt segítségre és a párotok ott volt, segített és átjutottatok a támogatásával az adott nehézségen, illetve akadályon.

Amikor mindenki összegyűjtötte ezeket az élményeket, akkor üljetek össze és beszéljétek át ki milyen segítséget kapott a másiktól. Mutassátok meg egymásnak, hogy mennyi erőt és támogatást kaptatok a kellő pillanatokban és mindezt nem felejtettétek el, hanem fontos része a közös emléktáratoknak. Ez erőt adhat ahhoz, hogy a jövőben még tudatosabban támogathassátok, segíthessétek egymást, hiszen ketten EGYÜTT erősebek vagytok, mint ketten külön-külön.

Vissza ide: Hálás Vagyok Érted > 2021 JÚNIUS

Hagyj üzenetet