Előzetes

JANUÁR

2020.12.28.

Egy hónap telt el az első játékos feladat óta. December egyébként az átlagtól eltérő hónap, így valószínűleg eseménydús volt számotokra is. Még akkor is, ha jelenleg több a korlátozás, mint mondjuk 2019-ben volt. Ugyanakkor remélhetőleg a sok esemény között sikerült megtalálnotok a decemberi „randitok” alkalmát és át tudtátok beszélni a meglepetéseket, amiket eddig egymásnak okoztatok. Most viszont jön a következő feladat, mert itt a következő hónap, sőt az Új Év is.

Amire szükségetek lesz:

TI KETTEN EGYÜTT

Most egy picit engedjétek el a fantáziátokat és merjetek nagyot álmodni.

Új év, új dolgok kezdete. A fogadalmak helyett talán hasznosabb tervezni. Mert a tervek, ha jól csináljátok, akkor sokkal nagyobb eséllyel meg is valósulhatnak. Ha megvan az elkötelezettség arra, hogy cselekedjetek. És ezt az elkötelezettséget együtt könnyebben megtarthatjátok. Ha esetleg egyikőtök lendülete éppen csökkenne, a másik segíthet. A párkapcsolat erről is szól. Kettőtökről, ahogy együtt többek vagytok, mint ketten egyénenként.

A legújabb EQ beszélgetések videónk is erről szól: Új év, új élet? Hogyan tudtok új szokásokat lépésről lépésre bevezetni az életetekbe.

A JANUÁRI FELADAT AZ, HOGY MINDKETTEN ÁTGONDOLJÁTOK, AZAZ MEGTERVEZZÉTEK, MAJD LEÍRJÁTOK – ELŐSZÖR KÜLÖN-KÜLÖN, MAJD EGYÜTT – HOGY MI AZ AZ 5 DOLOG, AMIT AZ ELKÖVETKEZŐ ÉVBEN SZERETNÉTEK EGYÜTT MEGTENNI.

Ha belelendültök, akkor nem kell a listát 5 elemre korlátozni, gyűjtsetek össze annyit, amennyit csak tudtok. A lényeg, hogy olyan dolgokat találjatok ki, amit együtt szeretnétek megtenni.

Olyan dolgokra érdemes fókuszálni, ami mindkettőtöknek fontos, mindketten szeretnétek megvalósítani és mindketten örömötöket lelnétek benne. A megvalósításban is és aztán annak az eredményében is.

Miután mindenki elkészítette a saját listáját, találjatok egy nyugodt időpontot és helyet, ahol megoszthatjátok egymással a listákat. Legyen ez a januári randitok témája. Ha több randitok is van – és remélhetőleg van – akkor legyen ez az egyik randitok témája. 🙂

Tervezzétek meg, hogy a két lista összegyúrásából mi az, amit tényleg meg is valósítotok 2021-ben. Utána valósítsátok is meg, amit elterveztetek.

Segítségképpen készítettünk egy tervezési vázlatot. Jobb oldalon egyénileg írjátok össze a terveiteket, majd a bal részbe pedig a randitok alatt elkészült “összegyúrt” KÖZÖS terveket írhatjátok be.

TERVEINK 2021-BEN

A hangsúly mindig azon van, hogy

“EGYÜTT

Mert így könnyebb. Buzdítsátok egymást a terveitek megvalósítása közben.

Vissza ide: Hálás Vagyok Érted > 2021 JANUÁR

Hagyj üzenetet