Előzetes

2021.03.25.

Fazekas Anna: Április

Áprilisi gólyahír
sárga ruhát öltött.
Éhes, ébred, mocorog
föld mélyén a hörcsög.

Langyos hólé csörgedez,
váj a földbe gödröt.
Tyúkanyó tíz totyogó
pelyhes csibét költött.

Zápor porzik, süt a nap
villámlott és dörgött,
Civakodó feleségét
páholja az ördög.

ÁPRILISI KIHÍVÁS

Ebben a hónapban a párkapcsolati “edzéstervnek” is ez lesz a középpontjában. A móka, a bolondozás és a vidámság. Minden együtt eltöltött vidám pillanat biztosan közelebb hoz titeket egymáshoz lelkileg. Mert az igazi bolondos mókázáskor a korlátok eltűnnek. Felszabadultok és átadjátok magatokat ennek az élménynek. Biztos volt már ilyenben részetek, tudjátok pontosan, hogyan is működik ez a gyakorlatban. A feladatotok is ehhez kapcsolódik.

Gyűjtsetek össze legalább 5 olyan pillanatot, amikor különösen és emlékezetesen jól mulattatok együtt. Amikor nagyon jól éreztétek magatokat, rengeteget nevettetek egymás társaságában. Akár úgy is, hogy a könnyetek folyt a nevetéstől. Az ilyen mókázások a legtöbbször a váratlanul bukkannak elő. Nehéz előre tervezetten nevetni és jól érezni magatokat a cél mégis az, hogy ezt a hangulatot a lehető legtöbbször éljétek át együtt, közösen.

Miután elkészültetek a listátokkal, szokás szerint beszéljétek meg egy randi időpontot, amikor átbeszélhetitek a legvidámabb közös élményeiteket. Éljétek át újra a leírt pillanatokat és nevessetek sokat együtt.

Vissza ide: Hálás Vagyok Érted > 2021 ÁPRILIS

Hagyj üzenetet