Előzetes

DECEMBER

2020.11.26.

A naptári év utolsó hónapja talán ünnepekben a leggazdagabb hónap az évben. Több időt lehet együtt tölteni, kicsit amúgy is kiszabadulni a hétköznapok rutinjából. Érdemes tudatosan lelassítani és jobban megszemlélni a környezeteteket. Megszemlélni egymást és a kapcsolatotokat. Mert most erre is több lehetőség adódik. A karácsonyi hangulat pedig segít, hogy tudatosan az ünnepet vegyétek észre a mindennapokban és a kapcsolatotokban is. Ez csak döntés kérdése. Hogy mire figyeltek oda, mi az, amire azt mondjátok, hogy

IGEN, EZ SZÁMÍT ÉS FONTOS!

Itt az idő a figyelmeteket belülre, majd egymás irányába fordítani.

A feladatotok egyszerű. A felkészülés egy listával kezdődik. Külön-külön gondoljátok végig és írjátok össze milyen meglepetéseket kaptatok eddig a párotoktól. Olyan meglepetésekre gondoljatok, ami valamiért nagyon megfogott benneteket abban a pillanatban, amikor azt kaptátok a párotoktól. Lehet, hogy sok évvel ezelőtt történt, de még mind a mai napig pontosan emlékeztek a pillanatra. A hangulatra. Az érzésekre. A hangokra. Az illatokra. Képesek vagytok szinte újra átélni az élményt, amit az adott meglepetés okozott nektek.

Szándékos a “meglepetés” szó használata, mert fontos, hogy ne csak tárgyi ajándékokra korlátozzátok a gondolataitokat. Gondoljatok élményekre, vagy bármire, ami meglepetés volt és olyan kellemes élményt okozott nektek, amire mind a mai napig nagyon szívesen gondoltok vissza. Most is tisztán emlékeztek arra a momentumra és ebben a pillanatban is melegséggel tölt el az emlék, ami ahhoz a meglepetéshez és a PÁROTOKHOZ kapcsolódik.

A lényeg, hogy gyűjtsetek össze fejenként LEGALÁBB 5 ilyen meglepetés pillanatot a múltból, amit a párotoktól kaptatok. Az alábbi linken letölthető sablon pedig segít nektek a gondolkodásban, az emlékek felidézésében és összegyűjtésében. Nyomtassátok ki a sablont annyi példányban, ahányra csak szükségetek van.

EMLÉKEZETES MEGLEPETÉS

A lista összegyűjtésével ne siessetek. Adjatok időt magatoknak és egymásnak is, hogy egy picit elmélyedhessetek a múltban és az emlékeitekben. Egy egész hónapotok van erre a feladatra. Természetesen nincs korlát, vagy határ, hogy hány ilyen momentumot gyűjtötök össze fejenként. És nem is verseny, hogy ki gyűjtött össze többet. A lényeg, hogy azt írjátok le, amire mind a mai napig kellemes visszaemlékeznetek.

Miután mindketten felkészültetek – összegyűjtöttétek az emlékeiteket – keressetek egy olyan időpontot és helyszínt, ahol kettesben, zavartalanul átbeszélhetitek a listáitokat. Helyszín tekintetében most kicsit korlátozva vagytok, de otthon is legalább olyan jó dolog randizni, mint bárhol máshol, csak kicsit többet kell készülni rá. Alakítsátok úgy ezt a találkozót, hogy csak egymásra és élményeitekre tudjatok figyelni. Ne tudjon senki és semmi megzavarni titeket. Gondolatban és lelkileg és állítsátok be úgy magatokat, hogy teljesen egymásra tudjatok figyelni – meg önmagatokra és élményeitekre, érzéseitekre. Ez lesz a hónapban a “TI” időtök.

Jó “randizást” és Boldog karácsonyt kívánunk!

2020.12.03.

MENNYIRE ISMERITEK EGYMÁST?

Lehet, hogy már sok éve, akár évtizede is együtt vagytok és úgy érzitek teljes mértékben ismeritek egymást. De az is lehet, hogy még van olyasmi, amit nem tudtok egymásról. Érdemes azért arra is gondolni, hogy az idő múlásával egy két dologban megváltozhattok. Megváltozhat a véleményetek, az igényeitek és lehetnek új álmaitok is. Egy párkapcsolatban hasznos lehet időnként újra „ismerkedni” egy kicsit.

A feladat egyszerű. Ez még csak a bemelegítés. 🙂

Az alábbi linken találtok egy rövid kérdőívet. Nyomtassátok ki és mindketten töltsétek ki. Ha megvan, üljetek össze egy nyugodt pillanatban és egyeztessétek a válaszaitokat. Ezek a kérdések, illetve az adott válaszaitok alapján megnézhetitek mennyire naprakészek az információitok egymással kapcsolatban. Ha pedig kiderül esetleg néhány helyen, hogy eltérőek a válaszaitok, akkor az jó lehetőség beszélgetni magatokról, egymásról és a párkapcsolatotokról.

KÉRDŐÍV

Jó “ismerkedést” kívánunk! 🙂

Vissza ide: Hálás Vagyok Érted

Hagyj üzenetet