Előzetes

DECEMBER

2020.11.26.

A naptári év utolsó hónapja talán ünnepekben a leggazdagabb hónap az évben. Több időt lehet együtt tölteni, kicsit amúgy is kiszabadulni a hétköznapok rutinjából. Érdemes tudatosan lelassítani és jobban megszemlélni a környezeteteket. Megszemlélni egymást és a kapcsolatotokat. Mert most erre is több lehetőség adódik. A karácsonyi hangulat pedig segít, hogy tudatosan az ünnepet vegyétek észre a mindennapokban és a kapcsolatotokban is. Ez csak döntés kérdése. Hogy mire figyeltek oda, mi az, amire azt mondjátok, hogy

IGEN, EZ SZÁMÍT ÉS FONTOS!

Itt az idő a figyelmeteket belülre, majd egymás irányába fordítani.

A feladatotok egyszerű. A felkészülés egy listával kezdődik. Külön-külön gondoljátok végig és írjátok össze milyen meglepetéseket kaptatok eddig a párotoktól. Olyan meglepetésekre gondoljatok, ami valamiért nagyon megfogott benneteket abban a pillanatban, amikor azt kaptátok a párotoktól. Lehet, hogy sok évvel ezelőtt történt, de még mind a mai napig pontosan emlékeztek a pillanatra. A hangulatra. Az érzésekre. A hangokra. Az illatokra. Képesek vagytok szinte újra átélni az élményt, amit az adott meglepetés okozott nektek.

Szándékos a “meglepetés” szó használata, mert fontos, hogy ne csak tárgyi ajándékokra korlátozzátok a gondolataitokat. Gondoljatok élményekre, vagy bármire, ami meglepetés volt és olyan kellemes élményt okozott nektek, amire mind a mai napig nagyon szívesen gondoltok vissza. Most is tisztán emlékeztek arra a momentumra és ebben a pillanatban is melegséggel tölt el az emlék, ami ahhoz a meglepetéshez és a PÁROTOKHOZ kapcsolódik.

A lényeg, hogy gyűjtsetek össze fejenként LEGALÁBB 5 ilyen meglepetés pillanatot a múltból, amit a párotoktól kaptatok. Az alábbi linken letölthető sablon pedig segít nektek a gondolkodásban, az emlékek felidézésében és összegyűjtésében. Nyomtassátok ki a sablont annyi példányban, ahányra csak szükségetek van.

EMLÉKEZETES MEGLEPETÉS

A lista összegyűjtésével ne siessetek. Adjatok időt magatoknak és egymásnak is, hogy egy picit elmélyedhessetek a múltban és az emlékeitekben. Egy egész hónapotok van erre a feladatra. Természetesen nincs korlát, vagy határ, hogy hány ilyen momentumot gyűjtötök össze fejenként. És nem is verseny, hogy ki gyűjtött össze többet. A lényeg, hogy azt írjátok le, amire mind a mai napig kellemes visszaemlékeznetek.

Miután mindketten felkészültetek – összegyűjtöttétek az emlékeiteket – keressetek egy olyan időpontot és helyszínt, ahol kettesben, zavartalanul átbeszélhetitek a listáitokat. Helyszín tekintetében most kicsit korlátozva vagytok, de otthon is legalább olyan jó dolog randizni, mint bárhol máshol, csak kicsit többet kell készülni rá. Alakítsátok úgy ezt a találkozót, hogy csak egymásra és élményeitekre tudjatok figyelni. Ne tudjon senki és semmi megzavarni titeket. Gondolatban és lelkileg és állítsátok be úgy magatokat, hogy teljesen egymásra tudjatok figyelni – meg önmagatokra és élményeitekre, érzéseitekre. Ez lesz a hónapban a “TI” időtök.

Jó “randizást” és Boldog karácsonyt kívánunk!

Vissza ide: Hálás Vagyok Érted > 2020 DECEMBER

Hagyj üzenetet