MIRE JÓ AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIA MÉRÉSE?

Nem Te lennél az első – és nem is az utolsó – aki mást gondol magáról, mint ami valójában jellemző rá. Pedig anélkül fejlődni és változtatni, hogy pontosan tudnád, hogy honnan indulsz, eléggé megnehezíti a folyamatot. Már magát az elindulást is.

Ahogy egy edző is először meghatározza a jelenlegi állapotod, és az ennek megfelelő gyakorlatokat írja elő a számodra, az érzelmi intelligenciád megerősítéséhez is az első lépés, hogy lássuk, honnan is indulsz, milyen edzettségi állapotban vagy.

Erre szolgál ez a felmérés. Azt csak Te tudhatod, hogy hová szeretnél eljutni. Mielőtt elindulnál, érdemes meghatározni, hol állsz jelenleg. Tudod, mint a térképeken az „Ön most itt áll” pötty. Persze ennek hiányában is el lehet indulni – az út várhatóan hosszabb és bonyolultabb lesz, esetleg néhány felesleges csavarral. (Ha valaha próbáltál már térkép nélkül eligazodni bármilyen állatkertben, tudod miről beszélünk.)

Ám ha tudod, hogy pontosan hol vagy és hova kell eljutnod, akkor felkészülhetsz az útra. Megtervezheted. És megkeresheted azt az útvonalat, ami számodra a legmegfelelőbb, hogy célba érj. Nem ígérjük, hogy nem lesznek rajta akadályok, vagy bukkanók, de le tudod majd győzni őket. Mert tudod, hogy honnan hová tartasz. És mert hasznos infókat kapsz az útra.

Ebben segít ez a felmérés és a kiértékelése.

Ha tudod, hogy hol vagy és hová szeretnél eljutni, sokkal könnyebben meg tudod találni  a „hogyan”-t is!
Az EQ felmérés és kiértékelése során kiderülnek az erősségeid és azok a szokásaid is, amelyek néha akadályoznak abban, hogy elérd a céljaid.

Ideje felismerni őket!

HOGYAN MŰKÖDIK A MÉRÉS?

MI LESZ A KEZEDBEN A FELMÉRÉS ÉS KIÉRTÉKELÉS VÉGÉN?

1. Pontos képet kapsz arról, hol állsz most az érzelmi intelligencia 3 skáláján

2. Megtudod mi a 6 legerősebb érzelmi intelligencia készséged

3. Gyakorlati módszerek, hogyan használhatod az érzelmi intelligencia készségeidet

4. Stratégiai terv, hogy merre indulj tovább

 Mire a konzultáció végére érünk, alig várod majd, hogy használni kezdd mindazt, amit megtudtál! 🙂

MIRE SZÁMÍTS, HOGYAN MŰKÖDIK MINDEZ?

Kitöltesz egy kérdőívet online.

A válaszaidból készült eredmény megérkezik hozzánk. Ezt mi feldolgozzuk, hogy érthető és használható eredményeket kapj a kezedbe.

Ezután az eredményeidet egy online (zoom) konzultáció keretein belül, lépésről-lépésre átbeszéljük veled. Megmutatjuk az erősségeidet és azt is, hogyan használhatod azokat a leghatékonyabban. Összeállítunk egy tervet is, amely segítséget ad neked a további lépések megtervezésében.

Fontos, hogy ami elhangzik közöttünk, az közöttünk is marad. Minden adatot bizalmasan kezelünk. Mert a bizalmi légkör ilyen helyzetben is elengedhetetlen.

A teszt kitöltésének időtartama: 15-25 perc

A kiértékelés (online konzultáció): 60-90 perc

MILYEN INFORMÁCIÓKAT KAPSZ AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIÁDRÓL?

A válaszaid alapján kiderül, hogy racionális vagy érzelmi fókuszú vagy, azaz melyik területről gyűjtesz információkat anélkül, hogy tudatosan figyelned kellene rá. Például, ha belépsz egy számodra idegen helyiségbe mire figyelsz az első pillanatban. Ha érzelmi beállítottságú vagy, akkor a légkörre fogsz figyelni. Az emberek milyen kapcsolatban állhatnak egymással? Milyen beszélgetés zajlik közöttük? Barátságosak, vagy inkább ellenségesek egymással? A racionális beállítottságú emberek inkább a tényszerű, adatokkal szolgáló részletekre figyelnek az első pillanatban. Mekkora a helyiség? Mennyi ablaka van? Vannak székek és asztalok?

Az sem marad titokban előtted, hogy milyen módon hozol döntéseket, lassan, minden rizikót elkerülve, vagy lendületesen, az új lehetőségekre tekintettel. Mennyire vagy kockázatvállaló egy-egy döntéshozás alkalmával?

Végül pedig az is megmutatkozik, hogy a motivációd mennyire a rövid vagy a hosszú távú eredményekre épül.Mennyire van szükséged a rövid távon befejezett kisebb feladatokra és azok eredményeire, vagy mennyire tudod kivárni, hogy hosszabb távon jöjjenek a nagyobb léptékű sikerek.

Izgalmasan hangzik, ugye?

Csak a legjobbat adjuk: amerikai és olasz egyetemek kutatói által kidolgozott teszteket használunk a felmérésben. Ezeknek a teszteknek a tudományos érvényességére kifejezetten figyelnek és időszakonként frissítik is, hogy még pontosabb képet lehessen alkotni velük az érzelmi intelligenciáról.

Ezek a tesztek Közép-Kelet Európában kizárólag nálunk és prágai partnerünknél érhetők el.

KINEK HASZNOS AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIA FELMÉRÉS?

Érdemes felmérned az érzelmi intelligenciád, ha:

  • kíváncsi vagy az érzelmi intelligenciádra, tudtában vagy annak, milyen fontos szerepet játszik az életben
  • érdekel az önismeret
  • szeretnéd tudni, milyen érzelmi intelligencia erősségeid vannak, amelyekről esetleg eddig nem is tudtál
  • szeretnéd megtalálni azt a munkát, ami a leginkább megfelelő a számodra
  • fejleszteni szeretnéd magad, az érzelmi intelligenciád és a fejlődésed nyomon szeretnéd követni

Az érzelmi intelligencia felmérésre 7 éves kortól van lehetőség.  A gyerekek más kérdéssort kapnak, mint a felnőttek.

AZ EQ TESZT ÉS ONLINE KIÉRTÉKELÉS VÁSÁRLÁSI FOLYAMATA

Fontos tudni, hogy a vásárlás után mindig küldünk tájékoztató e-mailt, amiben pontosan le van írva, hogy mi a következő lépés az EQ teszttel kapcsolatban. Ha a termék fizetése után nem találod az értesítő e-mailt, akkor érdemes megnézni a levélszemetek mappában.

A lépések a következők:

  1. Rákattintasz a “REGISZTRÁLOK A TESZTRE” gombra és végigmész a vásárlás folyamatán (kitöltöd a megfelelő űrlapokat). Ezzel elküldöd a megrendelésed.
  2. Kifizeted a megrendelésed. Ezt megteheted azonnal a bankkártyás fizetést választva, vagy kicsit később, ha a banki átutalást választod. Utánvételi lehetőség nincs és online termékek esetében nem is igazán értelmezhető ez a fizetési mód.

A regisztrációt követően megkeresünk a vásárláskor megadott telefonszámodon, vagy e-mail címeden, hogy személyesen egyeztethessük a konzultáció időpontját veled.

Ha bármilyen kérdésed van az online termékek vásárlásával kapcsolatban, vagy esetleg elakadtál valahol, akkor keress minket az elérhetőségeink egyikén:

kapcsolat(kukac)ertsunkszot.hu vagy +36 70 672 6332

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

77+2 kérdésből áll.

Online kiértékelést tartunk, a zoom felületén.

Ez csak rajtad múlik. mint kitöltötted és megérkezik hozzánk az eredmény, javasolni fogunk 3 lehetséges időpontot. Ebből ki tudod választani a neked leginkább megfelelőt.

Egy olyan eszközre lesz szükséged, amely tud csatlakozni az internetre, és a zoom alkalmazás letöltésére.

Ha elakadtál, vagy technikai segítségre van szükséged, a kapcsolat @ertsunkszot.hu e-mailcímen tudod jelezni felénk.

Az eredményeidet a konzultáció során kiértékeljük, majd emailen küldjük el a konzultációt követően.